Verzending & Verpakking

Eco-Friendly & Duurzaam ondernemen is meer dan natuurlijke producten verkopen. Vervuiling vindt ook vooral plaats binnen de Supply Chain van producten. Daarom werken wij samen met C02 Neutrale bezorging diensten en minimaliseren wij onze product verpakkingen.

 • Budbee

  Budbee gebruikt een CO2-neutraal bezorgvloot met volledig elektrische voertuigen die worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen. Budbee richt zich ook op het verminderen van afval en het optimaliseren van bezorgroutes om de impact op het milieu te minimaliseren.

 • Zelf berzorging

  Als gevestigd bedrijf in Leiden biedt Club Bamboe haar klanten de mogelijkheid om snel en milieuvriendelijk hun pakket te ontvangen als zij in Leiden of in de nabije omgeving wonen. Door gebruik te maken van een speciale bezorgservice van ons zelf, kunnen we onze klanten voorzien van een snelle en duurzame levering. Zo besparen we tijd en verminderen we tegelijkertijd de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het bezorgen van uw pakket. Bij Club Bamboe staan we voor duurzaamheid en willen we onze klanten de beste service bieden op een ecologisch verantwoorde manier.

  Bekijk ons Assortiment 
 • Verpakking van buiten af

  Clubbamboe staat voor duurzaamheid. Bij ons kunt u terecht voor een duurzame schoonheidsroutine met producten die niet alleen goed zijn voor u, maar ook voor het milieu. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en beschermd bij u thuis wordt bezorgd met zo min mogelijk impact op het milieu.

  Wij vermijden gekleurde verpakkingen en maken gebruik van gerecyclede materialen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij begrijpen dat verpakkingen vaak verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de CO2-uitstoot van een product, en daarom willen we dit verminderen. Wij hebben daarom traditionele verpakkingen vervangen door Honeycomb-enveloppen, die de plaats innemen van bubblewrap en tegelijkertijd fungeren als de mailer die de postbode meeneemt.

  Op deze manier kunt u als klant genieten van een duurzame schoonheidsroutine met producten van Clubbamboe. Wij zijn trots op onze duurzame aanpak en willen graag bijdragen aan een betere wereld. Kies voor duurzaamheid en bestel vandaag nog bij Clubbamboe.

  Bestel hier! 
 • Wat zit er in?

  Bij ons kunt u terecht voor duurzame verzending van uw producten. Onze gerecyclede verzend enveloppen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en bieden uw producten de nodige bescherming tijdens het transport.

  Binnenin de envelop vindt u uw producten zorgvuldig omwikkeld met gerecycled craft papier en indien nodig een klein beetje gerecycled tape voor extra stevigheid. Zo weten we zeker dat uw producten veilig en onbeschadigd aankomen op hun bestemming.

  En als persoonlijke touch voegen we een klein bedankkaartje toe aan de envelop. Zo laten we zien dat we uw bestelling oprecht waarderen en hopen we dat u nog eens terugkomt voor een volgende bestelling.

  Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame verzendoplossing die uw producten veilig en beschermd houdt, dan zijn onze gerecyclede verzend enveloppen de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag bij aan een beter milieu!

  Bestel hier! 
 • Minder karton & Ink verspilling

  Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld en daarom hebben we gekozen voor een milieuvriendelijke verzendmethode. In plaats van producten in een grote doos te stoppen, verzenden wij producten los in een neutrale envelop. Zo verminderen we onnodig karton- en inktverbruik.

  Onze neutrale envelop heeft alleen ons milieuvriendelijke logo-stempel erop, zonder overbodige opdrukken of versieringen. Op deze manier verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Bij ons kunt u dus niet alleen terecht voor hoogwaardige producten, maar ook voor een duurzame verzendmethode.

  Kies voor duurzaamheid en bestel vandaag nog bij ons. Samen maken we de wereld een stukje groener!

  Bestel hier!